maanantai 21. helmikuuta 2011

Viikonlopun touhuja

Viikonloppu tuli ja meni. Jotain sentään saatiin aikaiseksi. Puuhommia...Ilma oli jo vähän lauhtumaan päin.. tais olla ennen aikaista haaveita. Tänä aamuna taas -30c mutta mikä ihanaa kun mökki oli kumminkin tosi lämmin.  Tuli vain oltua enempi sisällä koska viime viikolla Salli oli kuumees ja piti vähän olla varpaillan että tuleeko muihin kuumetta. Ei onneksi tullut.
Hilta reppana sai kirjasta pitkän viilto haavan sormeen....

Ihana isoveli laittoi laastarin ja sitten oltiin niin isonvelin kultaa.

Eilen illalla oli melkoinen tapaus! Muut olivat mennet jo sänkyihinsä mutta olohuoneessa Konsta ja Salli katsoivat elokuvaa. Niin yhtä äkkiä huomasivat että lattialla vipelsi joku. Salli luuli että se on sen oma Zuzupets mutta Konsta tajus heti että sehän on NÖPÖ!! Konsta hamsteri joka vintis asustelee häkissä. Minni kissa sitä tietenkin heti alkoi jahtamaan. Onneksi Konsta sai sen heti kiinni ja vei takas häkkiin. Vintin portailta löytyi sieltä täältä papanoita.. Nöpö oli tullut portaita ihan ite alas.. Onni oli että Konsta huomas Nöpön ja että Minnikin ei  kerennyt napata sitä suuhunsa. Huh Huh !
Onneksi alkoi taas arki ettei mennyt liian laiskotteluksi. Mikä siinä on että viikolla saan aina paljon enennän aikaiseksi. Tämä viikko viel ja sitten pojilla alkaa hiihtoloma. Ens viikolla petellä loppuu koulukin ja sit uudet haasteet. Voi kun sais töitä!!     Hyvää viikon alkua kaikille!!

1 kommentti:

Kikka kirjoitti...

Ai kauhea mikä suru olisi seurannut, jos kissa olisi ollut poikaa nopeampi!

Mukavaa viikkoa teillekin!