tiistai 22. helmikuuta 2011

Nimipäivä

" Äiti arvaa mikä päivä tänään on?" kysyi pikku neiti hymyilen. No tänään on tiistai vastasin puoli huolimattomasti. "Äiti , Juniorilla sanottiin että tänään on Hiltan päivä" Lapsi sanoi silmät loistaen. Vilkaisin kalenteria.. Tänään on todella Tuulikin ja HILDAN päivä. Eli niin on myös meidän HILTAN päivä. Voi onnea rakas tiitiäinen ja halasin ja suukottelin pientä sankaria. Minulla oli mennyt aivan ohi että tänään olisi Hiltan päivä. Meillä ruukataan aina jollain pienllä jutulla muistaa nimipäivä sankareita ja nyt sankari itse ilmoittaa päivästä. Tunsin kyllä pistoksen rinnasani.
Lupasin että vielä illan aikana tulee saamaan pienen yllätyksen joka on paperissa. Hilta neuvoi että se pitää olla selän takana ja paperiin käärittynä ja narua pitää olla myös. Se on nyt pakko toteuttaa kyllä tämä nyt niin paljon riipaisi omaatuntoa. Unohtaa nyt meidän pikkuisen nimipäivä. :(

Ei tämä Hiltan maailmaa kaada on se niin nauravainen ja postiivinen lapsi.
Vauvana Hilta oli Tiitu , totinen Tiitu. Ei paljon naureskellut mutta ei kylläkään itkeskellytkään oli vain. Vähään tyytyväinen mutta kun oppi kunnolla nauramaan loppua ei ole tullut. Aina niin aurinkoinen että kevät aurinkokin jää toiseksi kun Hilta hymyilee.

Erittäin reipas Hilta on ja kova tekemään töitä ja aina auttamassa kodin askareissa. Milloin laitetaan yhdessä pyykkiä ja milloin kannetaan puita. Hilta aina valmis eikä taistele vastaan kun saa työ käskyn niin kuin muut lapset. Kun reissun päälle ollaan lähdössä esim ihan vain kauppaa niin yks tusaus niin Hiltalla on vaatteet päällä ja lähtö valmiina. Semmoinen se meidän Hilta on.
Kaikillle Hiltoille nyt OIKEIN HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!!!
Kohta puolin lähden kipaisemaan kauppaan hakemaan ylläri ja se pitää nyt sit tieten ollakkin vähän isompi...

Ei kommentteja: