tiistai 15. toukokuuta 2012

ÄITIENPÄIVÄ

Äitienpäivä alkoi meillä perinteisin menoin...nukuin ja porukka toi kahvit ja lahjat sänkyyn. Yleensä en tykkää kahvitella sängys..mut nyt maistui kun oli niin herkullinen aamukahvi. Esikoinen oli ihan itse ilman minkäänlaista apua vääntänyt  Brita tortun ja se oli TODELLA HYVÄÄ!!


En ole itse koskaan kyseistä torttua edes tehnyt enkä nyt opettelekkaan koska näin hyvää saa!


Ainut huono puoli et loppu äkkiä...Saiskohan puhuttua et tekis lisääkin...


Äitienpäivä perinteeseen kuuluu myös että mennään mummulle juhlalounaalle.. Tytöt pukivat kesämenot vaikka sää ei kyllä kesäinen ollut. Aurinko paistoi mut oli hirmu kylmä tuuli!!


Millään en malta odottaa että armas aviomies tulis kotiin kun sillä olisi ohjelmas sängyn kasaus...vierashuoneeseen tilaamani sänky tuli ja on paketissa.. Minä en sitä kasaan kumminkaan saa niin parasta odottaa. Mutta se IHANA!!!!


Ja sit hobby hallista löysin ihanan sängyn peiton meille olkkariin ... siinä on sinistä ja vaalean punaista ja mikä oparasta myös TÄHTIÄ!!! Sit kuvaan kun se tulee.
Tosi "ärsyttävää" joudun lähteen tänään shoppailemaan... siis tosi "ikävää"... Tytöt tarvivat kengät. Olikin viime kesäset remmikengät aivan liian pienet... eli shoppa shoppa soppaaaa :D ME LIKE LOT!!!!
palaillaan!!
-Satu-

2 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Just oikea asenne, mitä sitä itse leipomaan jos joku muu sen todistettavasti hyvin hallitsee ;)

Neidit on niin somat kesäisissä vermeissään.

Eena kirjoitti...

Tutkimusretkellä uudessa blogissa, klikkauduin lukijaksi ja tulen toistekin. :)