tiistai 7. helmikuuta 2012

Juhlat lähestyvät

Minä olen siitä outo otus että tykkään vieläkin juhlia synttäreitäni... vaikka vuosia on jo aikasta monta. Tykkään leipoa ja laittaa ja kutsua vieraita.. Vähän olen jo valmistelllut ja leivoskellut ens torstaita varten...täytän 37v... Joo kehtaan sanoa..


Jos minulta olisi kysyttä 18vuotiaana mitäs sitten kun olet 37v?? Olisin varmasti vastannut että kamala ikä ..elämä ohi ja matkalla hautaan... Mutta nyt ihan eri mieltä..elän mielestäni elämäni parasta aikaa. Osaan nauttia elämästä ..mielestäni. Välillä ehkä liiankin hyvin..


           Elämässä on niin monta asiaa mistä saan olla tosi kiitollinen. Välillä tahtoo tässä elämän myrskyissä vain unohtua.. Yritän olla että en turhaan narise.. siis yritän ja pakko vain ongelma tapuksissakin vain katsoa elämää joka kantilta ja ryömiä vain eteenpäin.


               Varsinkin nyt elämä näyttää niin ihanalta kun kevät tulossa ..valoisuus lisääntyy. Kunhan nyt nuo pakkaset vain loppuisivat.
               Mikä niin ihanaa kun käydä lukemassa ihanien ihmisten blogeja ja ihailla taivaallisen kauniita koteja..mikä sen ihanempaaa.       


Palaillaan!
-Satu-

1 kommentti:

Riitta kirjoitti...

Välillä saa kyllä narista ;)
Nam mitä herkkuja ! Mä kuulun samaan joukkoon , juhlia on aina mukava järjestää kun vähänkin syytä löytyy ♥