lauantai 10. syyskuuta 2011

Lauantain touhuja


Lauantaita vietettiin shoppailen naapuri pitäjässä ..tehden todella hyviä löytöjä! Tietenkin!
Keittiö seinään tuli teksti... Oli niin halpa 5,-!!!!


Kohtapuolin valmistuva kodinhoitohuone sai jo pientä hyllyn täytettä... Tosi tarpeellinen ja niin ihana pelttipurkki..  Seuraavaksi pitää ostaa  viel oma purkki "white"  ja "black"... semmoset tarvii ehdootomasti ..Tain mun vaatteet pesusta ei tule yhtään mitään :)


Wc sain uuden nestesaippua pullon ... ihana vaikka itse sanonkin!Meidän iki ihana Topi on tyypillinen mies! Tosin siis kissa...Antanut todella haisevan vasta lauseen mun olkkarin lattiata pitkin meneville verhoille... Kussut siis jo kolmelle verholle!!!! Ne on nyt pesty ja taitettu... ovat siis tuolla mallilla että Nuori Herra oppii kunnolla käyttämään hiekkalaatikkoa.. tässä vaihees siellä käydään vain hiekkoja syömäs!!


Lauantai iltaa vietettiin partsilla istuen anopin kanssa ja samalla siemailtiin karpalo lonkeroa joka on lonkeroksi harvinaisen hyvää... Tietty samalla ilta aurinkoa ihailen...
Miehet nauttivat kans varmasti jotain miestä väkevämpää metsän siimeksessä kämpällä.. Saunan jälkeen oli vuoros Tortilloja!!! Jotka oli aivan sairaan hyviä!!!. Uutena kokeiluna ripaus aura juustoa väliin NAM!!!


Rauhallista ja Nautinnollista Lauantai iltaa myös sinne!!!
                             -------------Satu---------------------

2 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Jos lapset saa meillä toivoa ruokaa, niin aina kuuluu: TORTILLOJA!!!!

Kieltämättä maistuu minunkin suussa erityisen hyvältä. Varsinkin kana + lisukkeet!

Mukavaa alkavaa viikkoa.

Satu kirjoitti...

Kiitos Kikka!!
Munkin lemppari on kana ja lisukkeet..