maanantai 25. huhtikuuta 2011

Toinen Pääsiäissunnuntai

Meillä oli jännittävä päivä tänään.. Me mentiin kirkkoon koska Konsta oli pyydetty kirkon menoihin kolehdin kerääjäksi. Minä lupasin että tulee..Aluksi ei ajatus ollut oikein Konstan  mieleen mutta innostui sitten.
Meillä oli tänään oikein tyttöjen ja poikien kirkonmenot. Lasten kuoro esiintyi ja vähän oli kuvaelmaakin.
Tytöt lähtivät kans mukaan. Meidän kirkkoherra kävi sanomas tytöille että jos pitkäksi tulee aika voi käydä välillä leikkimässä kirkon keskipaikkaan järjestetyssä paikassa.
Hyvin jaksoivat olla tytöt kirkossa . Konstalla sujui kolehdin keruu kuin vanhalta tekijältä ..Hienosti meni ja olen tosi ylpeä. Yksin lapsena keräs muut olivat aikuisia. Ihan tippa tuli linssiin kun meni muiden kans alttarille kun pappi siunasi kolehdin. Herkkä hetki. Mitenkäs sitten ens kesänä kun vanhin menee konfirmoitavaksi.. voipi olla taas tippa linssis..

Kirkon menojen jälkeen kirkossa oli kahvi tarjoilu, lapsille mehua ja ihania tipu pipareita ja pullaa. Lapset saivat piirtää pääsiäisestä ja piirustuksen laitettiin eteisen seinälle. Oli tosi mukavaa rento ilma piiri semmoisesta minä tykkään.
Muut jo pihalla kirmaavat taidan itsekkin lähteä sinne... 
Terkkuja sinne Turenkiin ja kiitos teille että ollitte tääällä meitä auttamassa. Kovasti odotellan että kesä tulee äkkiä ja näemme taas.
Hyvää pyhän jatkoa ja nautitaan auringosta!!!
 -Satu-

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Mukavaa uutta kevätviikkoa :)

Satu kirjoitti...

Kiitos! Sinne kans :)