maanantai 4. huhtikuuta 2011

Maanatai..

Niin vain hypähti viikkokäyntiin.. eikä kerennyt maanantai masentaa. Meille sattuu maanantaiksi ohjelmaa yllin kyllin kun tyttöjen kerhopäivä sattuvat samalle päivälle. Isukin kotona olon iloja mm se että isukki tekee joskus ruokaa. Kuten tänään loihti todella herkullista jauhelihakeittoa.. vai tuntuuko se vain siksi että saa istua valmiiseen pöytää. Todella hyvää oli isukille pisteet!!
 Päivällä pappan ja mummun  kyläily piipahdus ja heti oli Sallilla kassi valmiina yökylää varten. Tottakai mummu ja pappa ottivat neitosen kylään. Me sitten jäätiin toisen kans touhuamaan kotiin.  Kauneushoitola hommia ekaksi ja parturi.. sitten ravintola leikkiä ja sit viel nukkekodilla..
Meidän neiti sit oli kerhos ollut niin nättinä. Kotiin tullessa huomasin että neitillähän on ripsiväriä ripissä.. isukki oli viennyt kerhoon eikä huomannut mitään.. tietty oli ollut myös luomiväri ja huulipuna.. tai niiku Hilta sanoo se on huulihuuli...  ( huulipuna). Ihan oli nätisti laittanut kun isukki ei todellakaan ollut huomannut mitään... :)

että semmosta täällä tänään.
                Kovasti öitä laskeskellaan että milloin meitin etelän vieraat saapuvat.. Toivottavasti näemme heidät ens viikolla..... Joko sitten vaikka ulkosaunakin saadaan lämpimäksi.. Hyvää Viikon alotusta kaikille!!
                                                   -Satu-

Ei kommentteja: