sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Laskiais Sunnuntai

Komea päivä tuli laskiais sunnuntaiksi mutta meillä osa porukka viettää sen sisällä. Nyt se flunssa/kuume tauti tuli meille. Perjantain yönä Hiltalle nous kuume ja vähän väliä nousee. Flunssaa ja yskää siihen kaupan päälle. Viime yönä Salliin nous kuume.. Nyt kyl näyttää siltä ettei koskaan edes sairas ollutkaan. Toivottavasti menee pikaisesti ohi eikä tarttuis muihin
Salli odottaa kuumeisesti myös synttäreitä. Tehtiin kalenteri missä laskee montako yötä juhliin viel on. Joka aamu värittää yhden sydämmen ja jäljelle jää kuinka monta yötä on jäljellä.

Kuusi vuotta kun tulee täyteen pitää viellä käydä kuus vuotis neuvolassa. Vähän pelotti Sallia ajatus mutta sanoin että saat näytelllä temppuja ja piirtää ja kirjoittaa niin innotuis asiasta. Muisteli itsekkin että viimeksihän piti hypellä näin ja näin...

Ihanaa kevättä.. Linnut jo lauloivat ja vesi tippuu räystäältä. Aivan ihanaa eilen jo vähän hipelöin pääsiäis tavaroita mutta antaa niiden viel vähän aikaa olla kaapisa piilossa..
   Oikein Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille!! Laskekaa mäkeä meidänkin edestä..

1 kommentti:

Kikka kirjoitti...

Meilläkin on tälle kuulle kaksi synttärisankaria. Ovat tuolta vanhimmasta päästä joten ei enää niiiin mlttamattomina juhliaan odota ;)

Pääsiäistä kyllä odotetaan. Pikkulikat on jo moneen kertaan miettineet ja katsoneet mitä laittavat päälleen kun lähtevät virpomisreissulle.

Kauniita mustavalkoisia kuvia tuolla pari postia alempana.