maanantai 28. helmikuuta 2011

Muffini maanatai

Niin pärähti hiihtoloma käyntiin nuorisolla.. Olisi ihana kertoa miten aijomme viettää hiihtoloman laskettelu rinteessä tai kylpylässä lilluen mutta ei me vietämme sen kotona, vietämme aina lomamme kotona ja maanantai aamu alkoi reippaalla siivoamisella.. Nuoriso pääs heti mattojen kantamis hommiin.. Vähän olit naamat myttyrällä mut tietävät että kun hommat tekee vain ripeesti sittenpä ovat ohi. Äidin tuntien meillä siivotaan just silloin kun äitille tulee siivous vimma. Ja se tuli nyt.
neljä reipasta lasta kaverina niin hommat saatiin hyvin tehtyä tietty jäi vielä hommia huomisellekkin...
Hyvä talkooväki pitää tietenkin palkita. Tekasin porkkana ja suklaamuffineja .. Katettiin kauniisti ja oltiin kuin ravintolassa. Esikoinen oli tarjoilia ja hienosti hoiti tarjoilun.
Otettiin oikein käyttöön meidän "pyhä kupit"..

Ihanat kupit kerran kirpparilta löysin puol tusinaa asetteineen 12€ ..

hymyä!

muffinit ihanis kukka vuokis..

Meillä oli aikasta hauskaa ja niin kuin pitääkin. Me ollaan kovia pitämään elämää mutta kyllähän elämään ääntä mahtuu. Mikä niin ihanaa kun kuunnella lasten juttuja ja vitsejä. Ovat aivan ihania rakkaus pakkauksia jokainen ja jokainen erillainen ihana oma yksilö.

Maanantai olikin ihan mukava päivä.. Mitä nyt telkkari vähän tökkii. Räppii koko ajan ja kaukosäädin ei toimi..kanava kivasti jömähti 4 kanavalle.. näkeepä ainakin mun lemppari ohjelman matkaoppaat. Mitäpä pienistä kun suuret ovat muotia ...
Muffinin tuoksuista maanantaina kaikille!!

Ei kommentteja: